- Handige links

Handige links

Diabetes verenging Nederland

africanheart.com

Schoenendroger

De ultieme verzorging voor voeten én schoenen Sinds kort maak ik in mijn praktijk gebruik van de Shoefresh schoenendroger, het enige apparaat dat schoenen reinigt én droogt.

Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Daarnaast worden schoenen, die door zweet en vocht muf zijn gaan ruiken, gemakkelijk en snel verfrist.

Verfrissen in twee stappen
De Shoefresh is de enige schoenendroger die schoenen reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken. 

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming. 

Een verademing, zo’n kleine, stille krachtpatser: alle (sport)schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en helmen in no-time droog, warm én gereinigd.

 

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland.